Genexo http://genexo.dk Tue, 01 Feb 2022 18:48:56 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.3 Start en tøjbutik på nettet http://genexo.dk/start-en-tojbutik-pa-nettet/ Thu, 28 May 2015 08:55:36 +0000 http://genexo.dk/?p=42 Hvis du går og drømmer om at starte en tøjbutik på nettet, så er der allerede en masser erfaringer på området, som du kan nyde godt af. Det er okay at kigge sine kommende kollegaer lidt i kortene.

Et eksempel til at følge

Et eksempel på en velfungerende tøjbutik på nettet er Neckwear. Neckwear er let at finde, fordi de har gjort deres hjemmearbejde med hensyn til søgemaskiner. De benytter sig ligeledes af de tre største sociale medier, Facebook, Twitter og instagram og den reklameværdi det kan føre med sig. Deres koncept er helt tydeligt, allerede navnet giver jo et ret godt hint om hvor vi er henne. Følg deres eksempel: Billederne på en hjemmeside skal da også sende klare og tydelige signaler. Varerne bør præsenteres med tilstrækkelig information om kvalitet, pris og størrelse. Hjemmesiden skal være let at navigere på, så kunderne føler sig trygge, og de gider godt at bruge siden.

Skab tryghed for dine kunder

Forretningsbetingelserne må naturligvis være i orden. Det er godt at benytte sig af kendte leverandører indenfor betaling og levering, hvilket giver yderligere tryghed for kunden, og så er der flere valgmuligheder for kunden. Endnu en tryghedsskabende feature på din hjemmeside bør være præsentationen af dit firma. Hvad vi også må minde om, er at det er vigtigt at benytte sig af et godt teknisk system til at håndtere lagerstyring, økonomi og leveringstider. Hvis det er muligt er det en fordel af have en dansk leverandør af dine produkter. Undgå at sprede dig ud på for stort et sortiment i starten, men fokuser hellere på at tydeliggøre dit brand.En klassisk begynder fælde du bør undgå er, at bruge for mange ressourcer på hjemmesiden, frem for at synliggøre din forretning. For at komme ind på et marked kan det være en god ide at tilbyde ydelser dine konkurrenter ikke tilbyder, som for eksempel levering i hjemmet. Held og lykke med din tøjbutik på nettet!

]]>
Gode affiliates http://genexo.dk/gode-affiliates/ Mon, 25 Aug 2014 14:58:04 +0000 http://genexo.dk/?p=18 Selvom du måske har brugt både tid og penge på at få lavet en rigtig flot webshop til din online forretning, så kommer de besøgende ikke bare væltende af sig selv. Der skal udføres lidt god markedsføring for at give folk kendskab til dine butik og dine produkter. Det lyder måske allerede nu som en stor mundfuld, men det behøver det slet ikke være.Online marketing er på mange måder meget nemmere og billigere end at markedsføre en fysisk butik. En god løsning, er at finde nogle gode og relevante affiliates. Affiliates er andre hjemmesider, der mod betaling kan hjælpe dig med at markedsføre din webshop via bannere, reklamer og links. Når man skal finde en god affiliate partner, handler det først og fremmest om at finde en der matcher nogle enkle kriterier. Det skal for eksempel helst være en velbesøgt hjemmeside, så så mange som muligt ser dit banner eller reklame. Men det handler også i høj grad om at finde en affiliatepartner der er relevant for de produkter du fører i din webshop og som i høj grad deler din målgruppe af besøgende.Er dit website eller din webshop eksempelvis et site der omhandler sport, kunne Betsafe være en god affiliate partner, da deres bettingsite er et af de største og mest populære i verden. Der kan være forskellige måder at betale sin affiliatepartner på, men som regel betaler man et bestemt beløb per besøgende det pågældende affiliatesite genererer til dit site. Så man betaler altså kun for udbyttet af markedsføringen, og netop derfor er det også vigtigt at finde den helt rigtige affiliatepartner, så de kliks man betaler for, er relevante besøgende og ikke nogle der hurtigt smutter videre igen, da de faldt udenfor målgruppen.Det hele lyder måske lidt besværligt, men det er i virkeligheden ganske enkelt når først man kommer i gang, og som regel er det hele besværet værd, hvis du forbereder dig godt og gør dig bevidst om, hvilken slags affiliatepartner der er relevant for dit website.

]]>
Optimer dit website til søgemaskiner http://genexo.dk/optimer-dit-website-til-sogemaskiner/ Thu, 21 Aug 2014 14:56:39 +0000 http://genexo.dk/?p=16 Har du fået lavet en fin hjemmeside, som er nem og overskuelig, er næste skridt på vejen mod en succesfuld hjemmeside, at få trafik til hjemmesiden. Indenfor markedsføringen af hjemmesider, er der et vigtigt skridt på vejen, der omhandler søgemaskineoptimering. Det betyder meget kort sagt, at hjemmesiden skal optimeres på en måde, så din hjemmeside vil komme frem så højt oppe i søgeresultaterne som muligt, når folk søger på ord, der er relevante for din hjemmeside.Det er blevet mere og mere almindeligt at søge efter ting via søgemaskiner som for eksempel Google, og mange søger på flere forskellige vendinger og ord flere gange dagligt. Derfor er det også vigtigt, at man får ledet så stor en del af den relevante trafik ind på hjemmesiden som muligt. Der findes flere online sider der kan hjælpe dig med at optimere din hjemmeside, eller du kan ved en enkelt søgning, finde en vejledning, skrevet af Google selv, der beskriver hvad du skal gøre, trin for trin.Er du helt ny indenfor hjemmesideopsætning, er det dog nok en god ide, at ty til en af de mange hjemmesider, hvor man kan søge hjælp fra it kyndige, der kan vejlede dig i forhold til din personlige hjemmeside, og hjælpe dig med at finde frem til hvad dit mål med optimeringen er.Søgemaskineoptimering går også under forkortelsen SEO, der står for Search Engine Optimization, og ordet dækker over både optimering af den tekniske del af hjemmesiden, indholdet samt det er få placeret links hos andre relevante hjemmesider. Når der skal placeres links hos andre hjemmesider, skal siderne gerne dele nogenlunde samme bruger målgruppe som din hjemmeside, så linket bliver set af så mange relevante brugere som muligt.

]]>
Fordele ved at have en webshop http://genexo.dk/fordele-ved-at-have-en-webshop/ Tue, 19 Aug 2014 14:58:47 +0000 http://genexo.dk/?p=14 I løbet af de sidste 20 år har internettet og folks kendskab til internettet eskaleret voldsomt. Da internettet først kom frem, var det ikke mange der havde adgang til det, og hvis man havde, var det via en stor stationær computer og forbindelsen var uendeligt langsom. I dag ser det noget anderledes ud.Stort set alle har mobiltelefoner og computere med internet, og vi har det med os overalt. Vi bruger internettet til at søge informationer på og til at komme i kontakt med andre mennesker via social networks, nogle bruger nettet til at spille spil på mens andre ser film og fjernsyn via nettet. Men noget der også bliver brugt rigtig meget tid på online, er shopping. Det er nemt og bekvemt at shoppe online. Man kan sidde hjemmefra sit kontor og få fat i varer man ellers skulle have kørt langt for at få fat på. Det er der rigtig mange der har fået øjnene op for, så markedet er stort for webshops.Det er ikke kun kunderne der nyder godt af fordelene ved online shopping, også indehaverne af webshops har en række fordele i forhold til fysiske butikker. Først og fremmest slipper man for at skulle betale i dyre domme for leje af lokaler til en fysisk butik, der gerne skal have en god beliggenhed. Man skal ikke koncentrere sig om en masse ansatte og deres vagtplaner, feriedage mv., da en webshop kræver et minimum af aktiv beskæftigelse, hvis først den er sat godt og overskueligt op. Med en webshop bliver der ikke rodet i butikken, og det er forholdsvist nemt at skifte sortimentet ud ved sæsonskiftene.

]]>
Lav en hjemmeside http://genexo.dk/lav-en-hjemmeside/ Tue, 12 Aug 2014 14:55:51 +0000 http://genexo.dk/?p=12 Hvis du har en fysisk butik, som du gerne vil øge kendskabet til, eller er du god til at bage og kokkerere og derfor gerne vil dele din viden og erfaring med andre, er det oplagt at lave en hjemmeside. Der findes efterhånden en del flotte hjemmesider, der omhandler alt mellem himmel og jord, så det handler i første omgang om at finde ud af, hvad der er særligt ved den hjemmeside du gerne vil lave. Skal det være en hjemmeside der genererer en masse trafik, eller er det en hyggeside, hvor antallet af besøgende ikke er nær så vigtigt som kvaliteten af indholdet? De ting skal man gøre sig klart inden man går i gang.Det at opbygge hjemmesiden, er selvfølgelig et stort arbejde, men alligevel ikke så svært som det tidligere har været. I dag findes der nemlig flere sider, hvor man enten gratis, eller for et mindre beløb, kan benytte sig af flotte skabeloner til hjemmesider, som gør det nemt at komme i gang, hvis man ikke lige er ferm til at kode efter html standarder.Man skal altid sørge for at hjemmesiden er enkel og overskuelig at gå til, både for brugerne, men også for sig selv. Hvis der sker for meget på hjemmesiden, vil folk have en tendens til at klikke sig videre og væk lige lidt for hurtigt. Lav korte og præcise beskrivelser, uden at bruge alt for meget overflødig tekst. Vælg farver der hverken er for neutrale, men heller ikke for dominerende, og tilføj gerne relevante billeder.

]]>
Få din forretning til at vokse via internettet http://genexo.dk/ Mon, 04 Aug 2014 14:55:22 +0000 http://genexo.dk/?page_id=10 Når du har en forretning, uanset om det er en online webshop eller en fysisk forretning, så er der rigtig gode muligheder i at markedsføre forretningen online. Der findes en række forskellige værktøjer der kan hjælpe dig til at gøre kunderne bevidste om det du kan tilbyde via din forretning. En god markedsføring handler om at du via enkelte tiltag, når ud til så mange som muligt og skaber trafik til din hjemmeside, hvis det er sådan en du har – eller gør folk bevidste om din fysiske butik og beliggenheden af samme, hvis det er det der er målet.Du skal først og fremmest sørge for at få kontakt til nogle der ved noget om online markedsføring. Også her kan du benytte dig af nettet. Online vil du via en hurtig søgning blive guidet hen til forskellige sites der har med affiliate markedsføring at gøre, om som kan hjælpe dig i gang med banner reklamer og med at finde de rette affiliates, og eventuelt hjælpe dig med at gøre dit website mere synligt for søgemaskiner. Det er godt givet ud, at bruge lidt tid på at researche på emnet, og få nogle kyndige vejledere ind over.

]]>
Din firma som et visitkort http://genexo.dk/din-firma-som-et-visitkort/ Thu, 27 Mar 2014 11:18:39 +0000 http://genexo.dk/?p=6 En hjemmeside er lige så fundamental for din firma som et visitkort. Men det er ikke nok blot at have en hjemmeside med alle dine produkter og tjenester, da du har brug for at blive set. I dag er det helt naturligt at benytte digitale marketingsstrategier som SEO, SEM eller de sociale medier for at fremhæve dit firma på Internettet. Når du bliver set på Internettet, vil dit firma vokse.

]]>